Info_ponudba


Pravno obvestilo PDF Natisni

Spletno mesto www.tolmac.si je vzpostavljeno z namenom ponuditi informacije o družbi Tolmač.si d.o.o..

To obvestilo se nanaša na začetno stran in vse podstrani spletnega portala www.tolmac.si. Informacije in gradiva na elektronskem naslovu www.tolmac.si so zaščitene s pravicami intelektualne lastnine podjetja Tolmač.si d.o.o., Agencija za tolmačenje in prevajanje (v nadaljevanju: spletni portal).

Vse informacije in gradiva na spletnem portalu so informativne narave. Tolmač.si se bo trudil za najboljše možno delovanje spletnega portala, vendar ne prevzema nikakršnih odgovornosti in garancij za nemoteno uporabo spletnega portala. Vsi uporabniki uporabljajo spletni portal na lastno odgovornost. Niti Tolmač.si niti katerakoli druga fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala pri ustvarjanju, nastanku in izdelavi spletnega portala ali še sodeluje pri nadgradnjah in novih informacijah in gradivih, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij in gradiv na spletnem portalu ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Tolmač.si tudi ne more biti odgovoren za kakršnekoli poškodbe (vključno s tistimi, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do strani, zaradi vašega obiska strani ali kakršnekoli njene uporabe. Tolmač.si ni odgovoren za nikakršno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletnega portala.

Tolmač.si se bo trudil za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov, vsebovanih na teh straneh, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti za njihovo pravilnost, ažurnost in popolnost.

Tolmač.si lahko te strani spremeni kadarkoli in brez predhodnega obvestila in ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb.

Tolmač.si zagotavlja, da v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. 94/07-uradno prečiščeno besedilo: ZVOP) po svojih najboljših močeh varuje osebne podatke uporabnikov teh spletnih strani. Tolmač.si osebnih podatkov uporabnikov ne bo posredoval nobeni drugi, fizični ali pravni, osebi.

Tolmač.si lahko brez obvestila prekine ali začasno prekine dostop uporabnika do celotne vsebine ali do dela vsebine spletnega portala za ravnanje, pri katerem Tolmač.si po lastni presoji verjame, da so ti pogoji kršeni, pri tem uporabi veljavno zakonodajo, ali za ravnanje, ki škoduje interesom drugega uporabnika.

Tolmač.si si pridržuje pravico, da s strani uporabnika predloženo gradivo, tekste, članke ali ideje obravnava kot nezaupne in brez zahtev po lastniških ali osebnih pravicah. Tako gradivo in vse pravice postanejo lastnina Tolmač.si, pri čemer možnosti vaših zahtev ali zahtev drugih ne bomo upoštevali, in ga bomo lahko uporabili za kateri koli namen, vključno z oglaševanjem in promocijo, brez nadomestila ali drugih obveznosti do kogar koli, vključno z vami.

Tolmač.si ne prevzema odgovornosti za varnost te strani ali za vaše komuniciranje s to stranjo na internetu. Povezave, ki vodijo do spletnih strani tretjih strank, Tolmač.si ne nadzoruje. Skladno s tem Tolmač.si ne prevzema odgovornosti za točnost, popolnost in zakonitost vsebine takih spletnih strani ali za katere koli ponudbe ali vsebovane storitve.

Z uporabo te strani uporabnik priznava pogoje in je seznanjen s pogoji, ki urejajo celotno uporabo in posledicami uporabe te strani.

Tolmač.si si pridržuje pravico, da to stran in te pogoje kadarkoli spremeni. Spremembe začnejo veljati na dan, ko so objavljene na strani.

Vse pravice so pridržane.

Koper, 01.07.2010

 

Iskalnik

Informacije

Pon.-Pet. od 8.00 do 18.00

Sob. od 9.00 do 13.00


T > +386 (0)590 50 800
F > +386 (0)590 50 801
M > +386 (0)41 711 152
+386 590 50 800
Faks: +386 590 50 801
Številka prenosnega telefona: +386 41 711 152

Jeziki

Italijaščina - hrvaščina

Hrvaščina - italijanščina

Angleščina - hrvaščina

Hrvaščina - angleščina

Angleščina - slovenščina

Slovenščina - angleščina

Italijanščina - angleščina

Angleščina - italijanščina

Italijanščina - slovenščina

Slovenščina - italijanščina

Hrvaščina - slovenščina

Slovenščina - hrvaščina

Joomla Templates by Joomlashack